De Japanse Facelift behandeling is een behandeling voor iedereen die er op een natuurlijke manier beter uit wil zien. De massage behandelt de gezichtshuid, gezichtsspieren, de CHI-energie van het lichaam en het brengt je psychische conditie in evenwicht.

Tijdens de behandeling worden er verschillende technieken gebruikt, zoals:

  • gezichtsreflexologie, om het gezicht van binnenuit te be├»nvloeden
  • accupunctuur en pressure punten op meerdere meridianen, om blokkades op te heffen en te ontspannen
  • lymfe- en reflexzone massage op het gezicht, voor het stimuleren van de huidfuncties, spieren en diepere lagen van de huid.

Na deze stevige, maar niet pijnlijke behandeling voelt u zich herboren en ziet uw gezicht er frisser en stralender uit. Door de behandeling zullen spanningen en afvalstoffen uit het gezicht verdwijnen. De huid wordt gehydrateerd en de doorbloeding geactiveerd.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk

Na de oppervlakte reiniging van de huid, wordt de huid gescrubd. Voordat wij aan de massage van de hals beginnen, krijg je een mud masker op je gezicht, met daarover heen een gaasje gedrenkt in zeewater. Nadat wij het gaasje en masker van het gezicht hebben gehaald, gaan wij het gezicht masseren, met grepen van de Japanse massage technieken. Wij sluiten de behandeling af met een peel-off masker, afgestemd op de huid.

Na deze behandeling is het heel belangrijk om goed water te drinken, zodat de vrijgekomen afvalstoffen goed afgevoerd worden.