In slechts 15 minuten wordt de huid diep gereinigd, krijgt de huid meer volume en voelt de huid gladder en zachter aan. OxyGeneo is een revolutie in professionele huidverzorging die gelijktijdig 3 vitale acties uitvoert:

  • exfoliatie (scrubben) van de bovenste huidlaag
  • insluizen van werkstoffen
  • verhogen van de natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit.

De exclusieve combinatie verbetert de huidtextuur en geeft de huid een stralende goed verzorgende teint. Je huid voelt het verschil direct. Voor duurzame lange termijn resultaten adviseren wij een kuur van meerdere behandelingen.

Hoe gaat een Oxygeneo behandeling in zijn werk?

Na reiniging van de gezichtshuid, brengen wij een gel aan op de huid, aangepast aan het huidtype en het effect wat wij willen bereiken. De werkstoffen in de gel worden intensief opgenomen door de huid voor maximaal resultaat.

De OxyGeneo maakt ontelbare kleine koolstofdioxide belletjes die zacht tegen het huidoppervlak uit een spatten. Hierdoor ontstaat een verhoogde zuurstofvoorziening onder het huidoppervlak. Wat dus direct resulteert in het verminderen van fijne lijntjes en een betere doorbloeding.

Met de applicator gaan wij over de huid zodat er exfoliatie plaatsvindt (dode huidcellen worden verwijderd waardoor er nieuwe huidcellen terugkomen). Na 8 tot 10 minuten wordt de applicator verwisseld voor de massagemodus. Tijdens de overige tijd van de behandeling wordt via de massagemodus de opname van actieve ingrediënten bevorderd.

exfoliatie

1. Exfolieer

De speciale CapSugen exfolieert (scrubt) de bovenste huidlaag op milde wijze. Overtollige dode huidcellen worden verwijderd om de huid voor te bereiden op de opname van actieve ingrediënten. Rimpels vervagen en er treedt een sterke huidverbetering op

insluizen-1

2. Insluizen

Het OxyGeneo effect wordt gecreëerd waneer de exclusieve Capsugen op het huidoppervlak in aanraking komt met de unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten. De gecombineerde actie van reiniging, exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnenuit stimuleert de opname van actieve ingrediënten in de huid.

OxyGeneo zuurstof

3. Zuurstof

De CapSugen reageert op de toegepaste gel, waardoor er ontelbare koolstofdioxide belletjes zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten.  De speciaal ontworpen OxyGeneo applicator geeft een specifieke frequentie en algoritme af om een kinetische kracht te produceren die de chemische reactie tussen de CapSugen en gel versnelt, waardoor CO2 belletjes worden gecreëerd en een fysiologische reactie, die bekend staat als het Bohr-effect, ontstaat. Hierop reageert het lichaam door zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied te sturen. Dit resulteert in een betere opname van de actieve ingrediënten en een onmiddellijke huidverbetering.