De producten van Beauty Face hebben allemaal biologische werkstoffen en zijn zonder parabenen en chemische kleur- en geurstoffen. Ik kan je tijdens de behandeling adviseren over deze producten voor zowel thuis gebruik als gebruik in de salon.

VLIESMASKERS Deze maskers zijn gemaakt van bananenkatoen, gedrenkt in een hoogwaardig serum welke is afgestemd op het huidtype, huidprobleem en leeftijd. Deze maskers hebben wij ook voor de mannenhuid.  De maskers geven in kuurverband het mooiste resultaat. Vraag hier naar tijdens jouw behandeling. De maskers kunnen zowel in de salon gebruikt worden als thuis.

SERUMS Deze serums kunnen zowel in de salon gebruikt worden als thuis in kuurverband. De serums hebben een hoog geconcentreerd aantal biologische werkstoffen die goed worden opgenomen door de huid.

HYDROLATS MOUSSE  Wij hebben gekozen voor de Chamomile mousse. Alle actieve ingrediënten worden uit planten gewonnen en werken kalmerend en verzachtend op de zeer gevoelige huid.

COLLAGEEN MASKERS  Met deze maskers wordt de huid beschermd tegen invloeden van buitenaf, gekalmeerd en versterkt. De structuur van het hydrogel masker in combinatie met microdeeltjes collageen, die tezamen gedrenkt zijn in een serum vol actieve bestanddelen zorgen voor intense werking in de diepere huidlagen. Het collageen in de maskers komt sterk overeen met de proteïnen van de menselijke huidcellen, wordt door de huidcellen opgenomen en stimuleert de opbouw van de cellen.