Bella Pelle huidstudio werkt met Osaìne Sea Care, een natuurlijk Italiaans merk met producten uit de zee. Door onze leefomstandigheden, sigarettenrook, alcohol en milieuvervuiling ontstaan er vrije radicalen. De vrije radicalen zijn de boosdoeners voor het beschadigen van onze huidstructuur. Hierdoor krijgen wij o.a. fijne rimpeltjes en vlekjes. Ook verliest het collageen geleidelijk zijn natuurlijke elasticiteit en strakke contourlijnen vervagen.

Ook hormonale disbalans kan huidveroudering veroorzaken. Hormonale disbalans ontstaat wanneer de vrouwelijke hormonen (oestrogeen) verlagen en wanneer de verbranding van koolhydraten vertraagt. Hierdoor vermindert geleidelijk de elasticiteit van collageen en daardoor vervagen de strakke contourlijnen. De huid verliest ook zijn hydraterende vermogen, waardoor de huid grauw wordt en minder vitaal eruit ziet.

Door de unieke karaktereigenschappen van de algen en zeewieren heeft Osaìne huidverbeterende producten gemaakt, voor ieder huidtype. De productlijnen zijn op unieke wijze samengesteld voor specifieke huidtypes, de paarse lijn is voor de rijpere huid, de blauwe lijn is voor de droge huid, de gele lijn is voor de gecombineerde huid, de groene lijn is voor de vette huid en de zwarte lijn is voor de mannen huid.

Osaìne bestaat uit natuurlijke ingrediënten, zonder parabenen en minerale oliën. De producten zijn ook dierproefvrij en ze zijn dermatologische getest.

Bella Pelle nodigt u graag uit om kennis te komen maken met de producten van Osaìne. Alle producten die tijdens de behandeling worden gebruikt zijn verkrijgbaar bij ons. Door het thuisgebruik van de producten worden de behandelingen maximaal ondersteund en worden de beste resultaten bereikt.